a
Wijnzakstraat 6 | 8000 Brugge

T +32 (0) 50 341 388
info@veerlepraet.com

Enkel na afspraak.
By appointment only.
Follow us:
Instagram:
Veerle Praet Couture > Veelgestelde vragen

Mondmaskers

 

Zorgen deze stoffen mondmaskers voor voldoende  bescherming?

Elk masker is vervaardigd in een gelaagdheid van katoen of katoenmix. De stoffen  hebben voldoende densiteit om de viruspartikels tegen te houden maar zijn toch comfortabel om te dragen en door te ademen. Het zijn echter geen medische maskers.

Zijn deze maskers herbruikbaar?

Al de maskers aangeboden in deze webshop zijn herbruikbaar.

Kan ik een andere stof laten verwerken?

Ja, dat kan. Contacteer ons als u op zoek bent naar een bepaalde stijl of stof.
Of wanneer u een masker wil laten maken in de stof van een jurk die u ooit bij ons liet maken. Normaal bewaren we alle resten en kunnen we u deze service bieden.

Hoe worden deze maskers gebruikt?

Het masker opzetten en afzetten moet met de grootste zorg gebeuren en vraagt enige oefening. Zorg ervoor dat u hierbij niet de ogen, neus of mond aanraakt.Het masker kan geknoopt worden op het achterhoofd (beginnend met het bovenste lint) of geknoopt en/of gestrikt achter de oren. Leg daartoe het masker neer op een proper oppervlak en knoop en strik de linten op de gewenste lengte. Zet het masker vervolgens op. Herhaal dit indien u de lengte van de linten dient bij te sturen.

Hoe worden deze maskers gewassen?

Elk masker heeft wasvoorschriften die u telkens terugvindt bij het product op de webshop. Sommige zijn machine wasbaar, andere wast u beter met de hand in warm water en handwasmiddel (draag hierbij desnoods huishoudhandschoenen). Drogen kan in de droogtrommel of aan de lucht. Volg hiervoor de desbetreffende instructies op.

Waarom zijn de mondmaskers gemaakt met linten en niet met elastiek?

Linten doorstaan veel beter veelvuldig wassen op 60° dan elastiek. Bovendien zijn linten beter voor het draagcomfort.

Zijn de maskers precies zoals op de foto?

De maskers op de foto’s zijn samples. We gebruiken telkens dezelfde materialen, toch kan er evenwel een kleine afwijking zijn in het motief (bvb bij de florale modellen) of bij de linten. Bij de modellen die afgewerkt zijn met de hand kunnen er ook kleine verschillen zitten.

 

Bestellen / Levering

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Om hygiënische redenen kunnen mondmaskers niet geretourneerd worden. Mocht u ondanks alles toch niet tevreden zijn over uw aankoop, contacteer ons dan. We zoeken vervolgens samen met u naar een oplossing.

Wat is de levertijd?

We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk tot bij u te krijgen. Maskers worden nu maximaal 8 werkdagen na besteldatum verstuurd. Vanaf 3 augustus is de levertijd opnieuw maximaal 3 werkdagen. De levertijd hangt ook af van de methode van verzending die u kiest.

Kan ik mijn bestelling traceren?

Indien u kiest voor een verzending met Track & Trace krijgt u tracking details van zodra uw pakje werd verzonden.

Hoeveel maskers kan ik bestellen?

Gelieve uw bestelling te beperken tot 5 maskers zodat we in de mogelijkheid zijn aan de vraag en de nood van zoveel mogelijk mensen te voldoen. Dank u voor uw begrip.
Voor grotere hoeveelheden kunt u ons steeds contacteren om de mogelijkheden te bespreken.